Side 1 af 2

En forum-profil forsvinder ud i mørket...

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:43
af Gynther Meyer
Der skete bare det underligste her til aften! Du kære forum-læser, du vil nok ikke fatte graden af, hvor underligt det er, men jeg skal forsøge at forklare det alligevel.

Altså, jeg havde siddet og set endnu een af Bruno Matteis dårlige (men vældig underholdende) post-2000 kannibalfilm. Så skulle jeg lige ud og tisse, hvilket jeg nogle gange gør i mørke, men... og her kommer det så... da jeg skulle vaske hænder kom jeg til at kigge ind i spejlet og derinde... i halvmørket... så jeg pludselig to fremmede øjne kigge tilbage på mig!!! Satan og helvede, tænkte jeg. Hvad fanden i helvede sker der lige her! Straks tændte jeg lyset og fik noget af et chok: Jeg havde sgu en papirpose over hovedet. Hvad fanden i helvede, tænkte jeg. Hvornår fanden har jeg taget den på??? Jeg huskede bare ikke noget, endsige fattede noget. Og hvis du tror det stopper her, så tager du fejl, det bliver endnu mere spooky!! Tøvende rakte jeg op, trak langsomt posen af hovedet... og tilbage fra spejlet gloede nu... Jack J på mig!!! Hvad fanden i helvede!!! Jeg fatter virkelig ikke, hvad det er som sker!!! Er der nogen, som kan hjælpe???

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:44
af Jack J
Hey Gynther, gamle dreng. Det er sgu ikke så svært at forstå. Det undrer mig faktisk, at du ikke har regnet den ud for længe siden. Har du aldrig undret dig over, at du og jeg næsten aldrig er i samme lokale samtidig? Den ene af os er enten på lokum eller bare væk. Gynther, min ven, du eksisterer ikke. Du er min kreation, mit monster, Frankenstein, hæ hæ.

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:45
af Gynther Meyer
Hva' fanden snakker du om, dit møgøre! Hvis der er nogen her, der ikke eksisterer, så er det fa'me da dig!! Klaphat!!!

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:46
af Jack J
Nå, nå, spis nu lige brød til. Tænk over det, Gynther, hvad lavede du i din barndom? Jeg mener, FØR du meldte dig til Uncuts forum? Og har du checket dit pas for nyligt?

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:47
af Gynther Meyer
Hmm, du siger faktisk noget... tiden før Uncut-forum ligger faktisk lidt i tåge. Mit pas siger du... vent, jeg finder det lige frem... *lang pause* det var fandens!!! Der står jo "Jack J"... Satan og helvede!!! Vil det så sige...

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:48
af Jack J
Tja, jeg er ked af det, ol' boy. Du er simpelthen en forum-karakter, ikke en rigtig person. Og, well, helt ærligt, nu er der efterhånden så mange, der har luret dig ud, ikke mindst til AWE-træffet, hvor en vis Mikkel Svendstrup ved et fyldt bord præsenterede os som "Jack J aka Gynther Meyer", såh... jeg er lidt ked af at sige det, men jeg tror sgu ikke, jeg har brug for dig mere. Sorry.

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:49
af Gynther Meyer
Ikke brug for mig mere... *en ellers fattet Gynther Meyer synes rystet i sin grundvold*... men hvad skal jeg så? Hvor skal jeg gå hen, du ka' da ikke bare sådan aflive mig. Jeg er sgu da for fanden en rigtig person... forum-person! Dit svin, Jack!!! Og hvad med mit kærlighedsliv!!

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:50
af Jack J
Hov hov, din nar, jeg her sgu altid behandlet dig godt og taget mig af dig, da du bare hang ovre i Asian DVD Guide-forum! Og hvad fanden mener du med "dit kærlighedsliv"!! Det er mit at du bare ved det, bare fordi du får lov til at lave en tråd om det, skal du ikke komme her og spille smart!

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:50
af Gynther Meyer
Jeg fatter altså stadig ikke du vil være det her bekendt! Du ku' jo godt bruge mig, da du ikke selv ville lægge navn til den pinlige artikel om sæbeoperaer i Stay Sick! nr. 1!!!

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:51
af Jack J
Ahm, ehh, øhh-bøh, behøver snakke om den igen, æv! Kan du ikke bare tage og smutte inden det her blir for pinligt det her, hva'! Tak for tiden, Gynther. Nice knowing ya. Og skrid så for fa'en.

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:52
af Gynther Meyer
Ja, ja, jeg har fattet budskabet. Jeg skrider nu, du er jo tilsyneladende ligeglad med hvad der sker. Jeg siger det fa'me til mor det her, det ka' du godt tro! Fnys!

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:53
af Jack J
Gynther for fa'en, sådan var det jo heller ikke ment! Hvor vil du tage hen nu? Hva' vil du lave?

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:54
af Gynther Meyer
Hmm, jeg ved sgu ikke, måske sku' jeg bare tage tilbage til Asian DVD Guide-forum igen. Men for fanden, Jack, de tørvetrillere forstår sgu da ikke min sorte humor! Er du sikker på jeg ikke ka' blive lidt længere. Nicolai blir osse bare ked af det!

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:55
af Jack J
Fa'me nej, kan du så komme ud, din parasit!!! Heraus!!!

Indlæg: tirs 6. nov 2007 02:56
af Gynther Meyer
Fede spasser!

Nå, ja, men farvel, Uncut-forum og onde skæbne. I'm outta here. :evil: