Side 1 af 1

Totem/Nattens Engel eksklusiv premiere d. 7/6 i Grand

Indlæg: tirs 1. jun 2010 12:50
af Mads
I anledning af at Another World Entertainment d. 7. juni udgiver de to film "Totem" (1984) og "Nattens Engel" (1981) om punk scenen i starten af 80'erne samlet på en DVD, viser Grand filmene til en eksklusiv biograf premiere mandag d. 7. juni kl. 21:00 i Grand, Mikkel Bryggers Gade 8. Billetterne koster 75 kr. og kan købes i Grands billetsalg. Efter filmene kan biografbilletten ombyttes til en gratis guldøl fra fad på Floss, Larsbjørnsstræde 10.

Vi glæder os til at se både jer fra den nye generation og jer, som var med dengang og opleve/genopleve en legendarisk tid.

Om filmene:

TOTEM er en suggestiv, billedmættet skilding af punken, subkulturen, undergrunden. Vi følger en ung punker, Michael Valeur, i filmens odyssé gennem forskellige miljøer. Martin Halls originalskrevne musik lægger en poetisk, dæmonisk bund under fortællingen, som eksponerer oprør, smerte og sort humor. Vi oplever eksempler på den eksperimenterende nyrock og nogle af de bedste punkbands i koncertoptagelser som en væsentlig del af filmens og tidens kunstneriske ragnarok.

i NATTENS ENGEL møder vi den 22-årige digter Michael Strunge som den gennemgående figur i Københavns øde gader. Natten er hemmelighedsfuld og byen drømmeagtig som et eventyrslot. I filmen optræder bl.a. de unge poeter F.P. Jac, Bo Green Jensen samt Henrik S. Holck som sanget i et klip fra Rockmaskinen på Christiania. Michael Strunge er gennem sit korte liv blevet en legende og står i dag som en banebrydende digter. Nattens Engel er et unikt dokumentatisk materiale, optaget seks år inden Strunges tragiske død i 1986.


Billede

http://www.anotherworldent.com

Indlæg: tirs 1. jun 2010 15:19
af Jack J
Jeg sad forleden og genhørte et Nick Cave-interview, jeg optog på kassettebånd fra P3 i '84, da han spillede i København efter udgivelsen af "From her to eternity". :x

Indlæg: ons 2. jun 2010 09:28
af Ovesen
En af de vigtigste AW udgivelser! Thumbs up!